Ny hyresgäst i lokalen Gävlegatan 11

24 september 2023 Den beslutade inriktningen för lokalen Gävlegatan 11 är kontorsverksamhet i någon form, och denna inriktning har varit vägledande i sökandet efter en ny hyresgäst. Sökandet har burit frukt och föreningen har i veckan tecknat kontrakt med en ny hyresgäst.

We Construction AB är en bostadsutvecklare samt byggbolag, som grundades i Malmö 2017. Bolagets verksamhet och kompetens sträcker sig från byggservice samt hyresgästanpassningar av kontor till nybyggnation av bostäder och kommersiella fastigheter. Kunderna är primärt professionella och långsiktiga beställare genom allmännyttan och privata företag, samt även bostadsköpare i deras egenutvecklade projekt. Sedan starten i Malmö har bolaget även etablerat verksamhet i Göteborg 2022, och nu tas nästa steg i och med etablerandet av verksamhet i Stockholm hösten 2023. För mer information se www.we.se 

Hyresgästen flyttar in den 1 oktober och kommer att genomföra renoveringsarbeten under månaden. Vid frågor eller synpunkter kontakta styrelsen.