Viktig information till er som har tv utbudet via Sappa

28 januari 2022 Gäller Hus 3

Viktig information om ert basutbud

 

TV6 – NENT:s nya storsatsning på sport

Nordic Entertainment Group (NENT Group) fortsätter sin storsatsning på sport. För att göra ännu mer sport tillgänglig för fler har NENT Group beslutat att positionera TV6 som den breda kanalen med sport, film och serier.

 

I vinter har TV6 blivit den linjära hemkanalen för vintersport, här sänds all längdskidåkning från världscupen som ingår i de nyförvärvade vintersporträttigheterna. Under våren kommer TV6-tittare kunna fortsätta se fram emot europeiska toppmatcher i fotboll från UEFA Europa League och UEFA Europa Conference League.

 

Dessutom får tittarna möjligheten att följa några av Sveriges mest folkkära landslag i TV6. Herrlandslagens matcher i handbolls-EM (januari) och ishockey-VM (maj), och senare under 2022 även det svenska fotbollslandslagets matcher i UEFA Nations League. TV6 blir också en bärande kanal i storsatsningen på damallsvenskan med minst två matcher i veckan under 2022.

 

Vad innebär detta för Sappas kunder?

Förändringarna avseende TV6 innebär att har blivit en betalkanal och vi hoppas att ni uppskattar nya TV6.

 

Prisjustering från och med 1 mars 2022

NENT Groups investering i TV6 har medfört ökade kostnader för såväl NENT som Sappa. Därför höjs nu ert pris för basutbudet med 5 kr exkl moms per månad och hushåll för de avtal som anges nedan.

 

Prisjusteringen gäller från och med den 1 mars 2022. Om ni redan blivit fakturerade för en period längre fram än 1 mars kommer ni att faktureras för prisskillnaden i efterhand.

 

Har ni några funderingar?
Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.
Ni når oss på telefonnummer 031-774 10 40 eller på forsaljning@sappa.se.

 

Med vänliga hälsningar,

Sappa