ÅRSSTÄMMA 2021

17 september 2021 HSB brf Orion har genomfört en årsstämma med fysisk närvaro - på nytt!
Årsstämman avslutades med middag på Träcentrum. (Bilden har gjorts suddig med avsikt).

Ja, äntligen blev det möjligt - en "riktig" stämma med närvarande medlemmar, inte mindre än 46 personer. Normalt hade vi kanske varit 70-80 medlemmar, men allt är inte som vanligt.

I maj hölls Del 1 av stämman och nu var det Del 2 med val av förtroendevalda såsom styrelse, valberedning och föreningsrevisorer. Det blev omval på samtliga! Lite ovanligt, men ett gott tecken att folk trivs med sina uppdrag och att vi har förtroende för dem vi valt!

Det innebär att Max-Göran Forsström fortsätter som ordförande även kommande år. Rolf Lind fortsätter på posten som HSB-representant. Styrelsen består dessutom av följande ledamoter: Jenny Sandberg, Henric Larsson, Kent Petersén, Peter Gren, Margit Kemmeter, Corina Carlquist och Ulf Pettersson. Valberedningen består av Inger Myrlander, Lina Pettersson och Birgitta Brickarp. Föreningsvalda revisorer är Berndt Gustafsson och Lena Gunnarsson. Vaktmästare är Bo Dahlqvist och som vicevärd arbetar Bengt Laveklint.

Ordförande för stämman var Sandra Bergqvist, marknadschef på HSB Göta i Jönköping.

Stämman hölls i Brinellskolan och efteråt inbjöds samtliga till en mycket välsmakande buffé på Träcentrum. Maten svarade Anka & Vaniljsås för. Ett Xtra plus för den fantastiska Blåbärspajen med Vaniljsås som serverades till kaffet!