Begränsat och inställt samt 0,0%.

24 november 2020 Vi hoppades länge på ett bättre läge med pandemin till hösten, men vi fick en andra våg och nya restriktioner. Det har inneburit ett inställt informationsmöte och begränsningar i vår rörelsefrihet.
TRANSAB fixar till BRF ORIONS lekplatser.

Styrelsen har mötts i Handskerydsskolans matsal samt på Träcentrum för att kunna hålla distans. Nu har vi ställt in julbordet för styrelsen m fl i december och även HSB Göta har ställt in sitt julbord för föreningsrepresentanter som brukar vara i början av december. Som ersättning för imformationsmötet kommer ett mer omfattande Infoblad gå ut till medlemmarna i december.

Den mest glädjande nyheten har redan nått medlemmarna, det blir 0,0% avgiftshöjning för 2021!  Återhämtningen efter fönster- och fasadprojektet har gått bra. Lånen är placerade till bra ränta och styrelsen såg en möjlighet att ligga stilla med avgifterna kommande år. 

2021 är året då vi kommer fatta beslut om hur det blir med avloppsstammarna i fastigheterna, men info om det och en del annat kommer inom kort.

Nu har vi genom TRANSAB fått igång lite nyplanteringar av träd, samt en översyn av våra lekplatser så de är klara för kommande äventyr. Arbetet med träd och grönytor kommer fortsätta till våren.

 

 

Nya träd planteras inom Brf Orion. Här ett par klotlönnar vid Hagtornsgatan 4.
  • 8A98AE42-0A19-4DAF-AB16-DAF41C50BB0E.jpeg
    8A98AE42-0A19-4DAF-AB16-DAF41C50BB0E.jpeg