God fortsättning på 2020

21 januari 2020 Nytt år - nytt decennium - nya möjligheter! Ingen vet vad det nya året kommer att innebära. Inte än. Men tiden går och snart är första månaden förbi. Denna veckan har Brf Orion sitt första styrelsemöte. Det kommer en rapport och det kommer ett nytt medlemsblad inom kort som berättar vad styrelsen beslutat. Klart är att vi kommer hålla Brf Orions ÅRSSTÄMMA 2020 onsdagen den 27 maj kl 18.30.
September 2018 såg Höghuset ut så här! Man glömmer fort...

Det kommer en rapport och det kommer ett nytt medlemsblad inom kort som berättar vad styrelsen beslutat. Klart är att vi kommer hålla Brf Orions ÅRSSTÄMMA 2020 onsdagen den 27 maj kl 18.30.

Plats är som vanligt Träcentrum och i vanlig ordning blir det förhandlingar och god mat. I år hoppas vi också på ett rekord när det gäller antaltet deltagare på stämman. Vi hoppas på många nya medlemmar som sluter upp och tar del av föreningens liv och puls. Mer om det senare!

I år måste vi också ta ställning till hur vi ska hantera stammarna i fastigheterna! Det är en stor fråga och förmodligen föreningens största projekt hittills. Det krävs också bra framförhållning. Nu har styrelsen under flera år haft frågan levande och även informerat om att projektet ligger i pipeline. Nu är det alltså dags att sätta ner foten och tala om hur det blir och framför allt NÄR det blir! 

Förra året tilldelades Brf Orion HSB Götas Klimatpris. Vad kan vi göra för miljön i år? Alla som har tankar och idéer kring det är välkomna att höra av sig. Kanske kommer vi kunna blir ännu bättre på sortering och sopor i år? Ska vi ev utöka antalet solpaneler? Behöver vi fler laddstolpar innan 2020 går mot sitt slut? Har du tänkt på något annat som är bra för vår miljö så hör av dig. Du kan motionera till stämman - men det ska ske INNAN utgången av februari. Skriftligt till styrelsen. Men du kan när som helst maila till info@hsborion.se så ska vi se till att det når styrelsen.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS NÄR SOM HELST!  Vi hoppas att det här blir ett år när många engagerar sig och blir nyfikna på föreningens arbete!

Kontakt: info@hsborion.se