GRILLKVÄLL

19 augusti 2021 HSB Brf Orion kunde i år äntligen inbjuda medlemmarna till Grillkväll, dagen till ära med lokala coverbandet AMAZON som husband.
Grillkväll i HSB Brf Orion i Handskeryd.

Ett 70-tal medlemmar hörsammade inbjudan till Grillvällen och kom ut i den svala augustikvällen. Programmet inleddes med Tipsrunda runt området med mål i föreningens nyrenoverade lägenhet. Till vardags mest brukad av vaktmästaren, men också av föreningens olika intressegrupper och när man så vill för övernattning av gäster, framför allt på helgerna. Ute vid boulebanan och lilla lekplatsen vankades korv med dricka och tillbehör. Grillarna "gick varma" och korven var uppskattad. Ordföranden Max-Göran Forsström hälsade välkommen och presenterade de förtroendevalda i föreningen. Stämningen steg när sångaren Patrik "Putte" Lindwall vid sin keyboard drog igång första låten med kompisarna Jan Bjuhr på bas, Ted Stenlöv, gitarr o sång samt Jörgen Björk på trummor. En och annan balkongdörr öppnades försiktigt och plötsligt var det många som på säkert Coronaavstånd diggade med i musiken. 

Förhoppningen är att kunna fortsätta bjuda in till fler medlemsträffar. Närmast på tur är föreningens Årsstämma, del 2, den 16 september som är förlagd till Träcentrum. Detta under förusättning att Folkhälsomyndigheten inte kommer med nya begränsningar. Kallelse till stämman kommer skickas ut till medlemmarna inom kort. I oktober brukar föreningen hålla ett informationsmöte på Handskerydsskolan, men det har styrelsen inte tagit ställning till än hur det blir med det i höst. Vi får återkomma till det! 

Grillkväll HSB Brf ORION 2021
  • Patrik ”Putte” Lindwall på keyboard i AMAZON värmer upp publiken som bestod av medlemmar i Bostadsrättsföreningen Orion i Handskeryd.
    Patrik ”Putte” Lindwall på keyboard i AMAZON värmer upp publiken som bestod av medlemmar i Bostadsrättsföreningen Orion i Handskeryd.
  • AMAZON består av från vänster Ted Stenlöv, gitarr o sång, Jörgen Björk, trummor, Patrik ”Putte” Lindwall, keyboard o sång samt Jan Bjuhr på bas.
    AMAZON består av från vänster Ted Stenlöv, gitarr o sång, Jörgen Björk, trummor, Patrik ”Putte” Lindwall, keyboard o sång samt Jan Bjuhr på bas.
  • HSB Brf Orion har drygt 200 medlemmar och ett 70-tal av dem slöt upp på Grillkvällen, gick Tipsrunda, åt en grillad med bröd och lyssnade på AMAZON. Däremellan blev det lite snack mellan grannar om sommaren o semestern och kanske lite väder o vind!
    HSB Brf Orion har drygt 200 medlemmar och ett 70-tal av dem slöt upp på Grillkvällen, gick Tipsrunda, åt en grillad med bröd och lyssnade på AMAZON. Däremellan blev det lite snack mellan grannar om sommaren o semestern och kanske lite väder o vind!
  • AMAZON spred lite partystämning i Handskeryd med bland annat ABBAS ”Does Your Mother Know” och många andra sköna coverversioner.
    AMAZON spred lite partystämning i Handskeryd med bland annat ABBAS ”Does Your Mother Know” och många andra sköna coverversioner.