MOTIONSRUMMET

19 februari 2020 Ny utrustning i motionsrummet.
Den nya multitrainern är placerad i ett hörn för att få tillräckligt med utrymme.

Det är ungefär en månad sen det nya motionsredskapet installerades i motionsrummet på Hagtornsgatan 6. Av reaktionerna att döma har det redan blivit väldigt populärt. Roligt när våra gemensamma investeringar uppskattas och används. Vi får konstatera att motionsrummet är mycket uppskattat och används flitigt. 

Vi fick en fråga om möjlighet att boka tider i motionsrummet. Styrelsen valde att fortsätta använda rummet som hittills, med fria tider och möjligheten att spontant gå och motionera. Är det fullt eller de som håller på och motionerar anser att det inte får plats fler, får man respektera det och återkomma vid senare tillfälle. Det finns ju gott om ledig tid, trots allt.

ORDNINGEN i rummet är väl oftast OK, MEN vi har sett att någon eller några använder uteskor i rummet. DET ÄR ABSOLUT FÖRBJUDET! Vi vill inte se grus o stenar på golv o redskap. Endast skor som används för innebruk är tillåtna och ska hållas rena.

Dessutom är det väl en självklarhet idag att man torkar av redskapen man använt så de är rena när nästa kommer och vill använda dem.

Vill du ha tillgång till motionsrummet är det bara att höra av dig till Vicevärdskontoret via mail, sms eller telefon. 

 

Årsstämman 

Motionsrummet inbjuder till mångsidig träning för vana och ovana motionärer.
  • Det finns ett antal olika träningsredskap såsom cykel, roddmaskin, crosstrainer, löpband mm
    Det finns ett antal olika träningsredskap såsom cykel, roddmaskin, crosstrainer, löpband mm
  • Motionsrummet på Brf Orion.
    Motionsrummet på Brf Orion.