STÄMMAN FLYTTAS

13 maj 2020 På grund av Corona kommer stämman för Brf Orion att flyttas.
Brf Orion håller stämma på Träcentrum

Det blir ingen stämma nu i maj. Styrelsen har satt ett datum för stämman till den 25 juni. Via poströstning genomförs då ett begränsat antal sak-punkter. Poströsten lämnas in till kontoret senast den 18 juni.

Närvarande på den nerbantade stämman i juni är presidiet och justerare. Detta såklart för att minimera smittorisken. Alla medlemmar kommer inom kort att få ett utskick kring detta. Det är alltså inte avsikten att samla medlemmarna till stämma i juni. Vi tror det är för tidigt. Samtidigt ska vi enligt lag hålla vår stämma inom 6 månader från det att bokslutet upprättats - dvs senast den 30 juni.

Därefter är det styrelsens preliminära plan att fullfölja föreningsstämman torsdag den 27 augusti. Hur det blir med servering av mat får vi återkomma till i början av augusti när vi, förhoppningsvis, vet mer. Till stämman i augusti kommer styrelsen att skicka ut kallelse i vanlig ordning. 

  • ÅRSSTÄMMAN FÖR BRF ORION 2020:
Del 1 - Poströstning med begränsat antal sak-punkter. Förslag att bordlägga o ajournera stämman till augusti. Utskick med underlag kommer. Lämnas in till kontoret senast 18 juni.
Del 2 - Stämma torsdagen den 27 augusti på Träcentrum. Kallelse kommer.