Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Förvaltar Näckström Fastigheters äldreboende i Halmstad

02 januari 2015 HSB Fastighetsförvaltning Göta har från Näckström Fastigheter fått uppdraget att förvalta det nybyggda äldreboendet i Halmstad.

Äldreboendet Halmstad Plaza på Nissa Strand, med adress Westerbergsgata 23, finns 54 stycken väl planerade lägenheter för äldre med stort omsorgsbehov. Aleris driver omsorgsverksamheten på äldreboenden, som öppnar för inflyttning i mars 2015. HSB tillträder som förvaltare från den första februari.
Aleris är ett vård- och omsorgsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. För långsiktigt ägande utvecklar Näckström Fastigheter AB boende för äldre på flera orter i Sverige, mer information finns på www.nackstromfastigheter.se.

- För Näckström Fastigheter är det viktigt med en stabil och kunnig förvaltare, vilket HSB kan bidra med i Halmstad, säger Rikard Edenius VD på Näckström Fastigeter AB.

-Vi ser förtroendet ifrån Näckström med förvaltningsuppdraget här i Halmstad som både trevligt och inspirerande för oss i HSB, säger Kent Zerath vd på HSB

Fastighetsförvaltning Göta AB. Det är ett bra exempel på att vi gärna skräddarsyr våra tjänster även till kunder utanför HSB-sfären.

-Vi arbetar strategiskt för att utveckla vår närvaro och service till befintliga och nya kunder i Halmstad, som vi tror på som en ännu tydligare motor i södra Halland, säger Kent Zerath.