Information från styrelsen juni 2024

19 juni 2024 Nedan följer en kort sammanfattning av ett urval ämnen som diskuterades under styrelsemötet i juni 2024

 

  • Försöket med expeditionstid/öppet hus under våren har fallit ut väl, och styrelsens avsikt är att återkomma med fler tillfällen i höst. Mer information kommer efter sommaren.
  • Många barn och djur rör sig inom vårt område. Gatorna är smala och sikten skymd på flera ställen. Tänk på att hålla dig inom hastighetsbegränsningen på 20 km/tim när du kör bil inom området. Hjälp till att hålla farten nere så slipper vi kostnader för farthinder och viktigast förhindrar att någon skadas.
  • Postnord har framfört en förfrågan om utökning av antalet paketboxar, eftersom kapaciteten inte är tillräcklig på de nuvarande. Styrelsen har godkänt utökning från två till fyra boxar på försök, under förutsättning att trafiksituationen inte blir ohållbar. De nya boxarna förväntas vara på plats i augusti.
  • Styrelsen har beslutat säga upp avtalet om teknisk förvaltning/fastighetsskötsel med HSB. Under hösten kommer arbetet med nytt avtal att slutföras. Nuvarande avtal fortsätter gälla till utgången av 2024.
  • Likviditeten 2024-06-11 var 6,0 MSEK (inklusive 2 MSEK kortfristiga placeringar).

Under högsommaren har styrelsen inga styrelsemöten, och det kan också ta längre tid att få svar från styrelsen via e-post. För felanmälningar samt för frågor kring fakturor, garage, parkering, överlåtelser m.m., kontakta HSB. För vissa specifika ärenden är det bäst att vända sig direkt till det företag med vilket vi har serviceavtal - för värmepannor Holmgrens, för bredband Telia och för laddboxar Elbilbox.

 

Styrelsen önskar alla medlemmar Glad Midsommar!