Styrelsen informerar

05 september 2022

Efter önskemål om en plats att grilla på har vi ställt ut föreningens stora grill. Den står på lekplatsen vid Solhagagatan 82.

OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) är nu klar och godkänd.

Vid andrahandsuthyrning kommer 10% av prisbasbeloppet tas ut av föreningen, med start 2022-10-01.

För att få plats med mopeder, som inte får stå i källaren, kommer vi att bygga om halva cykelstället vid låghusen. MC-garaget ska utökas och förrådet som finns bredvid det nuvarande garaget kommer att tömmas för att få plats med fler mc.

Styrelsen upprepar att det inte är tillåtet att ladda sin el- eller hybridbil i föreningens uttag. Detta gäller tills vi vet vad vår el-konsult anser.

I barnvagnsrummen ska endast barnvagnar och rullatorer förvaras. Styrelsen uppmanar alla att ta bort sina cyklar och leksaker.

För frågor/funderingar skicka ett mail eller en skrivelse till styrelsen.

Motioner till stämman ska vara styrelsen tillhanda senast 30/9. För hur man skriver en korrekt motion finns information på hemsidan.

Passa på att rensa bort gamla växter, i mitten av oktober går det inte längre att slänga trädgårdfall. Då kommer flisen.

Daloc säkerhetsdörrar besöker föreningen med sin visningsbuss 14/9 kl 16:30-18:00. Håll utkik efter mer detaljerad information.

Härlig höst önskar styrelsen!