Styrelsen informerar

26 februari 2023

Styrelsen har gett i uppdrag till EDB-Bygg att utöka mcgaraget och där har arbetet kommit igång. De har även byggt färdigt del ett av två förvaringar för mopeder.

Brandvarnare har uppdaterats i allmänna utrymmen och från 1 april kommer medlemmen att vara ansvarig för en fungerande brandvarnare. Mer information kommer om detta längre fram.

Inom en snar framtid ökar Tele2 kapaciteten på fibern till vår fastighet. Med den nya 10G-tekniken får vi kraft och kapacitet som är väl förberedd på framtidens krav, allt för att ni som boende ska vara kopplade till ett mycket robust och säkert bredbandsnät - både idag och i framtiden.
Uppgraderingen sker utan åtgärder i era hem.
Mer information finns på vår hemsida eller via Tele2.

Vårstädning hör denna årstid till. Se till att ni inte förvarar några cyklar, leksaker eller annat i barnvagnsrummen. Alla typer av gångar ska hållas fria från saker – allt för att blåljuspersonal snabbt ska kunna ta sig fram.

Styrelsen har under hösten genomfört en energianalys och fortsätter att förbättra enligt underhållsplan. Ledlampor har redan bytts på många ställen och snart är det dags för fler glödlampor att bytas till led.
Hjälp till att spara energi genom att hålla entrédörrar stängda.

Vad innebär det att bo i bostadsrätt - läs mer på vår hemsida eller HSB Göteborg. I Mitt HSB som alla medlemmar har tillgång till finns nyttig information om ditt och vårt gemensamma boende.

Vårhälsningar styrelsen