Styrelsen informerar

27 maj 2021 Tyvärr blev det ingen boendeträff i år heller. Vi hoppas vi kan genomföra årsstämman i november i H62:an.

Styrelsen har lagt en budget för verksamhetsår 2021/2022.
Avgiftshöjning för lägenheter på 1,5% kommer att gälla från 1/7-21.
Parkeringsplatser och garage höjs med 3,5% från 1/7-21.

På avierna för avgiften för lägenheten förtydligas numera momsen för elförbrukning. Mervärdesskattelagen ställer krav på hur fakturor ska vara utformade därav specificeringen.

Farthinder i hela området finns till för en anledning, kör inte för fort! Styrelsen har mottagit klagomål från vår granne Samfälligheten Solhaga (radhusområdet österut) om att en del bilar kör där både ofta och fort över farthindren framtill vändplatsen.

Gällande vattenlåsen i lägenheterna kommer styrelsen här med en rättelse till förra informationsbladet som gick ut i april. Det är tillåtet att rensa själv som medlem, men vid osäkerhet kontakta fastighetsservice.

 Målning av källargångars golv och väggar är påbörjad.

 Nya blomsterarrangemang är på plats vid carportar/parkering, 6 st runda cementrör.

Grillning är uppskattat av många under den varma delen av året. På balkonger används endast elgrill och för de som grillar på sina uteplatser använder inte tändvätska.

Cykelrummen och barnvagnsrummen håller på att rensas av styrelsen. Vi kommer även att testa nya typer av cykelställ som passar modernare cyklar.

För nyheter och information se även föreningens hemsida, här går det också att göra felanmälan: www.hsb.se/goteborg/brf/bergegard

Expeditionen har öppet sista gången 15/6 och öppnar återigen 10/8 och därefter som vanligt tisdagar jämn vecka 18:00-19:00