Cykelrensning

17 maj 2015 Nu är det dags för den årliga märkningen av cyklar! Cykelrummen och cykelställen är till för cyklar som används. Obrukbarar cyklar får var och en förvara i sitt källarförråd.

Alltfler i Humlet cyklar regelbundet och de som gör det har säkert noterat att våra gemensamma cykelrum och cykelställ inte räcker till.

I cykelrum och cykelställ återfinns många trasiga, rostiga och obrukbara cyklar utan luft. En del har blivit kvar efter någon som flyttat och andra har bara blivit stående i väntan på reparation.

Vi gör nu en ny rensning bland cyklarna på gården och i cykelrummen. Inför det vill vi uppmana alla att märka sina cyklar med ägarens initialer, adress, lägenhetsnummer och årtalet 2015. Tex GL ASG9 55 2015. Vår fastighetsskötare Ghorban hjälper gärna till med ett märkverktyg som ger en tejpremsa att sätta på cykelramen.

Är er cykel i behov av reparation ber vi att ni flyttar den till ert källarförråd (eller lämnar in den för reparation).

De cyklar som inte är märkta enligt ovan den 1 juni eller är obrukbara (utan luft och uppenbart oanvända sedan länge) samlas ihop på gården och anmäls till polisen som hittegods. Efter tre månader kan dessa cyklar kasseras om ingen ägare anmält sig.