Fasadrenovering - startar 2015

23 september 2014 Sammanfattning av medlemsmötet den 17:e september

På grund av att teglet på vår fasad vittrar/sprängs sönder på flera ställen kommer ett större arbete utföras 2015. Styrelsen presenterade två olika förslag som tagits fram av en extern leverantör; ommurning alternativt klä en del av fasaden i cement-plattor. Styrelsen förslag var att dåligt tegel ska bytas ut och ersättas av nytt (ommurning).

Arbetet kommer trorligtvis påbörjas strax före eller under nästa sommar. Nästa steg är att, med hjälp av HSB, ta in offerter för detta arbete. Utifrån det gynsamma ränteläget samt att föreningen har innestående kapital hoppas styrelsen inte behöva genomföra hyreshöjningar - detta är dock något vi inte vet förrän längre fram.

Inom kort kommer alla medlemmar få en blankett gällande hur man använder IT- och telekomtjänsteri hushållet. Idag har vi avtal med Telia och Comhem. Vi kommer att se över vilket behov våra medlemmar har idag av dessa tjänster och därefter ta ställning till att behålla dessa tjänster alternativt täckna avtal med andra leverantörer. Vänligen fyll i och lämna in denna blankett.

För kännedom får alla barn på gården får leka på dagisgården när dagis är stängt.