God jul och gott nytt år önskar styrelsen!

19 december 2015 På den extra föreningsstämman gick förslag till nya stadgar igenom med en mindre ändring av styrelsens förslag. Den nya versionen finns på hemsidan samt att hämta på tisdagsjouren från den 12 januari.

Vid årsskiftet höjs årsavgiften med 2% för att bygga upp vår reparationsfond som töms helt i och med den pågående renoveringen. Under 2016 kommer fasadrenoveringen avslutas, taggutbyggnaden kompletteras med gästlägenheterna och Knutpunkten samt webbokning av alla tagganslutna lokaler. Vi får kollektivt bredband.

I mitten av februari kommer Bahnhof leverera fiber till alla lägenheter. Varje lägenhet kommer att få en router, en ”låda” som möjliggör att du kan surfa trådlöst och få internet till flera olika apparater (Tv, laptop etc) – mer info kommer senare. Om du har fiber via Telia idag - glöm inte att säga upp ditt abonnemang.

Bygget kommer att vara klart över förskolan runt nyår, ställningen rivs där men blir kvar runt resten av gården till mitten av februari. Hela bygget klart 31/3.

Om du gör jobb hemma måste dina hantverkare anmäla när de finns på plats hos dig till vår byggledare Jan Flodin, jan@sjuputs.se. Detta för att arbetsmiljöfrågor och arbetsmiljöplan ska var ok. Det är en ansvarsfråga och måste följas.

FAQ för vårt fasadarbete och fiber-bytet i februari finner du på vår hemsida.

Tisdagsjouren är slut för året, 12:e januari är Tisdagsjouren tillbaka.