Julglögg/extra stämma - kallelse

20 oktober 2015 I år blir julglöggen den 10:e december klockan 18:00 (Knutpunkten, ingen anmälan krävs). Detta tillfälle blir även extra stämma för beslut om nya stadgar, dvs styrelsen kommer att föreslå byte till nya stadgar.

Har du haft problem med skadedjur? Flera av våra medlemmar har haft problem med Indisk mottfjäril.  Ring till Anticimex och ange att man bor i Brf Jästen med fastighetsförsäkringen i Länsförsäkringar. Anticimex kan ge råd för egna åtgärder och de kan även komma till bostaden för bekämpning. Olika Mott bekämpas genom noggrann städning i skafferiet och där hitta källan till ohyran (och slänga).

Om du gör jobb hemma måste dina hantverkare anmäla när de finns på plats hos dig till vår byggledare Jan Flodin, jan@sjuputs.se. Detta för att arbetsmiljöfrågor och arbetsmiljöplan ska var ok. Det är en ansvarsfråga och måste följas.

PGA av arbetet behöver cyklas ställas inomhus/i förråd på anvisad plats, cyklar som står på gården står på egen risk så länge ställningarna är uppe.

FAQ kring vårt fasadarbete finner du på vår hemsida.