Välkommen på extra stämma och julglögg!

30 november 2015 Kallelse till extra föreningsstämma i Brf Jästen. 10/12 kl 18:00 i Knutpunkten. På stämman ska vi besluta om revidering av våra stadgar samt göra fyllnadsval till valberedningen. Klas Sjödell, jurist på HSB, kommer att finnas på plats för att berätta vad de nya stadgarna innebär.

Från den 30 november finns förslaget tillgängligt. Förslaget till nya stadgar kommer att anslås i trapphusen, publiceras på hemsidan samt finnas tillgängligt i Knutpunkten i samband med tisdagsjouren då du också kan hämta en egen kopia på förslaget till nya stadgar. Vill du vara med i valberedningen, eller har du en bra granne som skulle kunna göra en fin insats för föreningen? Fundera inför extrastämman!

I samband med extrastämman är det dags för årets traditionella julglögg! Styrelsen berättar om det kommande året och läget i våra renoveringsarbeten. Ni kommer också att få träffa en representant från Bahnhof (vår nya fiber-leverantör from februari), det blir en kort presentation av företaget men också möjlighet att ställa frågor.

Om du gör jobb hemma måste dina hantverkare anmäla när de finns på plats hos dig till vår byggledare Jan Flodin, jan@sjuputs.se. Detta för att arbetsmiljöfrågor och arbetsmiljöplan ska var ok. Det är en ansvarsfråga och måste följas.