Styrelsen informerar februari/mars 2016

20 februari 2016 Vi söker medlemmar till föreningens styrelse. Det skulle betyda mycket om du vill vara en del av styrelsen! Vi söker bl.a. någon som är duktig inom fastigheter men alla är välkomna! Hör av er till valberedningen@ottnaren.se . Får vi inte ihop en styrelse finns risk att vi måste köpa in denna tjänst, vilket skulle resultera i att månadsavgifterna kommer skjuta i höjden.

Just nu

Vi söker medlemmar till föreningens styrelse. Det skulle betyda mycket om du vill vara en del av styrelsen! Vi söker bl.a. någon som är duktig inom fastigheter men alla är välkomna! Hör av er till valberedningen@ottnaren.se .

Får vi inte ihop en styrelse finns risk att vi måste köpa in denna tjänst, vilket skulle resultera i att månadsavgifterna kommer skjuta i höjden.

 

 

 

Märkning av cyklar

En rensning av cyklar i cykelställ och förråd kommer att ske 24 februari. Var vänlig och se till att din cykel är märkt då omärkta cyklar kommer att plockas bort. Använd de gulgröna band som finns i cykelutrymmena.

 

 

Våra trädgårdar

Den 15-16 mars kommer en Trädgårdsmästare till vår förening för beskäring och översyn av trädgårdarna. Detta sker tillsammans med elever från Kobbs Vuxenutbildning.

 

 

Planerat termostatbyte

Enligt underhållsplanen planeras det ett byte av termostaterna i samtliga lägenheter under maj och juni. Inför detta är det viktigt att ni angivit rätt telefonnummer och epost till styrelsen. Vänligen hör av er om uppgifterna ändrats!

 

 

Levande värme och ljus

Då en av föreningens stora kostnader är uppvärmning ber vi er dra ner värmen på elementen när du reser bort. På så vis hjälps alla åt att hålla våra månadsavgifter nere!

Kolla så du släckt ljusen och se till att du har en brandvarnare med fungerande batteri.

 

 

Årstämma

Datum är nu satt för årets Årsstämma. Torsdag den 12 maj kl 19.00 på Hotell Panorama bjuds som sedvanligt på en räksmörgås. Så skriv upp datumet i kalendern!

Kallelse kommer i samband med utdelning av årsredovisningen.

 

 

Frågor

Har ni frågor kontakta fastighetsskötarna eller styrelsen:

fastighetsskotarna@ottnaren.se Telefon: 031-20 14 91 mån-fre 09:00-09:30,

0730-58 79 66 på förmiddagarna mån-fre.

 

info@ottnaren.se

 

/Styrelsen Ottnaren

 

 

(If you do not understand this message, please contact the committee, this is important information about maintenance of our buildings.)