Vad händer just nu i BRF Sadelmakaren

07 juli 2024 Här publiceras information om vad som händer i föreningen.

Extra p-platser i garaget
Vi har nu fyra nya parkeringar i parkeringsgaraget och har på så sätt kunnat korta den kö vi har till extra parkeringsplatser.

Extra Förråd
En översyn har gjorts av förrådsavtalen och från och med september 2024 kommer alla förrådskontrakt vara baserade på storlek och kvm-pris. Utskick har gjorts till de som hyr extra förråd.

Målning
Målning av våra gemensamma ytor utförs av Roy som bor i föreningen. Det är Roy som projektleder och utför de målningsprojekt som vi har i föreningen och de betas av ett i taget.

Upphandling inpasseringssystem, belysning och mattor
Vi har fått in tre anbud av vilka vi valt att gå vidare med två. Vi hade en visning av ett av inpasseringssystemen på marknaden i juni och det ser enkelt och robust ut. Styrelsens förhoppning är att upphandlingen ska vara klar i slutet av sommaren. Vi vill dock poängtera att vi inte kommer att ta några förhastade beslut på grund av tidplan, det är bättre att det tar längre tid och blir bra!

Städningsfrekvensen i “sommarläge”
Under sommaren har vi dragit ner något på städfrekvensen, den kommer ökas upp igen i god tid innan snöslask och grus.

Utomhusbord och stolar
Vi har införskaffat bord och stolar för utomhusbruk som man kan låna vid behov. Vi kommer att skapa en lista där du kan “boka”. Kontakta styrelsen om du vill veta mer.

Parkeringsförbud på gården
Styrelsen vill också påminna om att det inte är tillåtet att parkera på gården då framkomligheten för sopbilar och andra samhällsfunktioner riskerar att påverkas. Vid in- och utflyttning från din lägenhet är det tillåtet under den tid man lastar i och ur. Det är också tillåtet för hantverkare med tung utrustning.

Aktiviteter
Cruisingen med fika och korv utanför 40:an blev en succé. Till hösten håller vi på att  planera en vinprovning. Hör av dig till fritidskommittén om du har förslag på aktiviteter vi kan göra tillsammans i föreningen.

Semesterstängt på expeditionen
Under de tisdagar mellan 22 juli och 18 augusti som Hans-Åke har semester, kommer expeditionen vara stängd.

Trevlig Sommar önskar Styrelsen!