Fönsterbyte Brf Seglaren

21 mars 2023 Brf Seglaren är i fasen att byta stora delar av föreningens äldre fönster. Arbetet på Seglaregatan 4 och SG 10 är klart och nu pågår arbetet på adresserna 17-23.

Fönstrebytet för Seglaregatan 17-23 är upphandlat och kommer genomföras första halvåret på 2023.  Arbete i förskolan och mot förskolan gård kommer ske under sommaren, för att minimera risker för skolans barn. Enligt kvällspresentationen och bifogad  presentationen av Interoc. 

Boende har kallats till seglaresalen inför starten och löpande kommer varje boende få indivuduell information inför starten i just er lägenhet. Det kan bli justeringar i dessa tider och vi ber er ha överseende med detta, det kan bero på sjukdommar bland boende vilket gör att entreprenören måste tidigarelägga eller justera tiden för just ert besök.

Fönsterbytet kommer påverka lägenheten till så del att alla nya fönster är öppningsbara, nya spaltventiler ska finnas i alla rum som får nya fönster utom badrum och kök. Det kommer byggas nya smygar där fönstren byts, detta för alla har olika förutsättningar och för att man ska kunna få fönstret på plats. Föreningen vet att boende med tiden kaklat på olika vis vilket inte går att ta höjd för. I framtida stambyte (vilket planeras) kommer alla badrum rivas ut och då kommer nya förutsättningar ges kring återkakel i smygar. 

Upphandlat entreprenör är Interoc

Nedan finner ni ansvarig projketledare från INTEROC:

Alexander Karlsson

Projektledare

alexander.karlsson@interoc.se 0725-39 03 13

 

Projketledare från Brf Seglarens sida är förvaltaren:

Mattias Schwerdfeger

mattias@fkiv.se Direkt: 010 3333 626