Förnyat avtal för fastighetsförsäkringen!

22 november 2016

Inför 2017 har styrelsen tecknat ett förnyat avtal med Trygg Hansa. Föreningens fastighetsförsäkring har legat där med likartat innehåll sedan 2015.

Avtalet omfattar ett bostadsrätts tillägg för alla lägenheter, varför du som boende i Brf Slottsskogen endast behöver ha en traditionell försäkering - trots att du bor i bostadsrätt! (föreningen har redan betalt för tillägget).

För att bostadsrättstillägget ska gälla måste du dock ha en hemförsäkring i botten.

Även om vi har en försäkring för vår fastighet ber vi dig vara observant på förrändringar i hemmet; börjar vattned rinna långsamt - för en felanmälan (så att det inte utvecklas till en vattenskada). Se till att frysen är stängd om du reser bort  (så att en öppen dörr inte utvecklas till en vatten och saneringsskada).

Upphandlingen har skett i konkurens med andra försäkringsbolag via Bolander & Co som är Försäkringsrådgivare och Skadekonsult.

Fördelarna med att föreningen tecknat bostadsrättstillägget i fastighetsförsäkringen är två; betydligt enklare/effektivare handläggning vid en skada och lägre försäkringspremier på hemförsäkringen för den boende.