Telia Säker Surf

18 september 2017 Ett meddelande ifrån Telia rörande mervärdestjänsten Säker Surf.

Telia Säker Surf var en mervärdestjänst som alla Telias bredbandskunder fick ta dela av när man aktiverade sina bredband, dvs en så kallad mervärdestjänst. Med tiden har man dock sett en förändring i användandet av Telia Säker Surf med färre antal användare då man bland annat även får kostnadsfria säkerhetsprogram när man tex köper sin dator mm. och större förfrågan av andra tjänster.

 

I dec 2014 valde man därför att säljstoppa erbjudandet med Telia Säker Surf för alla nya kunder för att istället satsa på något mer värdefullt för våra kunder som tex. Telia Play , vilket vi idag erbjuder till alla våra tv kunder kostnadsfritt. Telia Play innebär att du kan titta på dina favoritprogram när du vill och var du vill i surfplattan, mobilen eller på datorn. För mer information om Telia Play , se länken intill http://www.telia.se/privat/tv/play-plus Kom ihåg att detta är också en mervärdestjänst och sessa kan komma att förändras över tid.

 

 

I år har man också tagit beslut om att stänga tjänsten helt och hållet. De kunder som tagit del av Telia Säker Surf utan kostnad får erbjudande om 3 fria månader och därefter betala från 29 kr/mån beroende på antal enheter. Säkerhetstjänsten är också bättre utvecklad och omfattar på så sett fler valmöjligheter för användaren. Ni kan läsa mer om tjänsten via länken intill https://www.telia.se/privat/bredband/tjanster/produkt/f-secure-safe