Medlemsbrev Okt

 

Radon
Arbetet med radon fortlöper och mer information om detta kommer att presenteras på årsstämman den 22/11 kl 19. 

Stämma
Inför årsstämman, den 22/11, 2021 kan du som medlem fundera på om du vill engagera dig i föreningen i form av valberedning. Som representant i valberedningen tar du fram representanter från föreningens medlemmar som vill engagera sig i styrelsearbetet eller annat arbete i föreningen. Intresseanmälan kan läggas i brevlådan på Barometergatan 1. Kallelse till stämman kommer komma ut inom kort

Trädgård och miljö
Under stämman 2020 kom det in en motion om slyröjning bakom våra fastigheter. På grund av otrygg arbetsmiljö för de som skulle utföra arbetet då medlem har betett sig olämpligt blir arbetet framflyttat. Arbetet är planerat att genomföras under senhösten 2021. 

Container
Under mitten av november kommer containrar att placeras på innergårdarna på Högtryck/Lågtryck och Barometergatan. Datum är ännu inte bestämt men du kan redan nu börja fundera på vad du har i förråden som ska slängas. 

Farligt avfall
Tyvärr kommer du inte kunna slänga farligt avfall i containrarna i november men Göteborgs stad åker runt med en lastbil som tar emot detta avfall. Nästa tid i vårt område är den 28 oktober kl 18.00-18.45 på Daggdroppegatan, Ica. 

Pallkrage
Information till dig som har en pallkrage:
Vänligen töm pallkragen på trädgårdsavfall och sortera detta där det ska slängas. 

Barnvagnsrum
Tänk på att dessa rum endast är till för barnvagnar och rullatorer. Annat ska förvaras i ditt förråd! 

Uthyrning
Tack vare de lättade restriktionerna kan du som medlem nu hyra lokalen igen för tillställningar. Entrén till lokalen har fått sig ett lyft i form av nytt golv och färg på väggar och även toaletten har fräschats upp. Vi har även köpt in nytt porslin och annan nödvändig utrustning till lokalen för att du som medlem ska få en smidigare och trevligare tillställning när du hyr. 

Du som hyr lägenhet i andrahand har tyvärr inte möjlighet att hyra lokalen eller övernattningslägenhet. Detta då det är den medlem som äger lägenheten som behöver skriva på pappren för uthyrning. 

Bastu
Bastun är åter i bruk.  

 

Med vänlig hälsning,
Ann-Kristin, Frida, Johnny, Per & Sofie