Medlemsbrev Oktober

Pekpinnar och annat skoj
Styrelsen vill påminna varje medlem att läsa om de gemensamma reglerna som gäller i föreningen för att alla ska få en härlig hemmiljö. Vi är alla varandras hemmiljö och tänk gärna på att inte röka inne på gårdarna och köra lugnt på gårdarna och parkeringsgaragen.
Styrelsen ser gärna att dörrarna till trappuppgångarna är stängda och särskilt efter 18:00 det handlar om vår alls trygghet.
Föreningsstämma
Årsmötet kommer äga rum den 21 november 2022 i år, så skriv gärna upp datumet och lokalen kommer vara Vårvindens fritidsgård den vanliga borta vid ICA. Du som medlem kan lämna in din motion senast den 30 september 2022. Kallelse till årsmötet kommer tillsammans årsredovisningen.
El-avtal
Styrelsen arbetar vidare med beslutet att införa IMD-EL. Tillsvidare behöver du som medlem själv ha ett elavtal med en leverantör. När det väl IMD-EL kommer införas kommer ytterligare information om hur ditt avtal kommer hanteras.
Du som hyr lägenhet i andrahand har tyvärr inte möjlighet att hyra lokalen eller övernattningslägenhet. Detta då det är den medlem som äger lägenheten som behöver skriva på pappren för uthyrning.
Spolning av stammarna
Styrelsen har beställt spolning av stammarna. Du som medlem har i slutet av augusti fått ett brev om när du kommer få besök av leverantören. Du kommer behöva lämna in din nyckel om du inte är hemma till styrelseexpeditionen.