Styrelsens informerar

16 januari 2019

Information om kommande underhållsarbeten:

·       Korridorsprojektet, Renovering av korridor och tvätt utrymmen kommer att påbörjas första veckan i februari. Arbetet innebär att halva korridoren samt ett tvätt/torkrum kommer att vara stängda under byggtiden. Mer information sätts upp angående det från entreprenören. Tänk på att den delen av korridoren som kommer att vara avstängd kommer att vara helt avskild med plast så att ni tar med Er era tvättlås från den bokningstavlan som kommer vara på den avstängda delen. Passage mellan A & B får under den tiden ske på utsidan.

·       Värmesystemet, En fullständig injustering av värmesystemet samt utbytte av samtliga äldre termostater på elementen kommer att utföras av Canmera VVS. Samtidigt så kommer en kontroll av handdukstorkarna att ske och injustering av dom vid behov. Beslut om detta togs på styrelsemötet den 15/1 så exakt tidplan från entreprenören finns idag inte framme.

Men detta arbete kommer att pågå in på nästa eldningssäsong för en slutlig injustering.

·       OVK, Ny Obligatorisk Ventilations Kontroll samt rengöring av kanalerna skall utföras. Mer information angående tillträde till lägenheter kommer att ske från entreprenörens sida.

·       Fasad, Några skador på fasadplattor har noterats, ersättningsplattor har beställts som skall ersätta dom skadade. När det sker så kommer en del arbete från skylift vid fasaden ske.

·       Laddplatser, Förening har precis innan Jul beviljats bidrag från staten för att investera i laddplatser för el/hybridbil. Upphandling av det kommer nu att påbörjas för att få fram ett underlag till en föreningsstämma att ta ställning till.