Nya putsfasader, dörrar, skärmtak och byte av belysning till lågenergilampor (LED-belysning)

28 januari 2024

Fasaderna i föreningen har under en längre tid påverkats av väder och vind, frostsprängningar i tegel och tegelfogar som blivit porösa.

I samband med föreningsstämman 2022 beslutades att styrelse skulle söka bygglov för uppförande av putsfasader med avsikt att skapa en bättre fasad med förutsättningar att kunna stå emot slitage på ett bättre sätt, och följd av det hela även få en ansiktslyftning av fastigheten generellt.

Strax före sommaren 2023 skrevs avtal med Ekbladhs Måleri att uppföra putsfasad på samtliga teglade ytor, renovering och målning av samtliga betongytor, målning av all träpanel, byte av skärmtak där sådana förekommer, byte av ytterdörrar till 17 lägenheter, byte av dörrar till gemensamma utrymme och byte av all belysning så att vi enbart har LED-belysning till hela vår utemiljö. Det betyder att all vår utebelysning nu bara består av låenergilampor!

Resultatet av dessa åtgärder är mycket uppskattade av föreningens medlemmar, och mycket positiv återkoppling hörs återkommande från dagligen passerande Landskronabor! Vi är väldigt nöjda med arbetet som Ekbladhs har utfört åt oss.