Träolja kan hämtas fram till 1 september!

12 juli 2021 Du kan hämta träolja och verktyg hos föreningen fram till den 1 september 2021. Efter detta datum kommer föreningen inte ha träolja i lager. Staket, avskärmningar, altandäck och lägenhetsförråd i trä, som finns i vår förening inte är underhållsfria och behöver oljas vart annat eller vart tredje år. Materialet behöver behandlas med speciell olja som i år tillhandahålls av föreningen. Du kan nu hämta täckskiva, pensel, rotborste eller levang, hink samt den speciella träolja som du behöver hos föreningen. Hör av dig via e-post till styrelsen. Du hittar anvisningar längst ned på sidan för nedladdning och eventuell utskrift.

Staketen och avskärmningarna är gjorda av organo wood och behöver behandlas med speciell olja. Görs inte detta så gäller inte garantin och därför är det viktigt att allt oljas. Denna behandling måste upprepas om 2 - 3 år.

Bor du i våra radhus är det viktigt att du tvättar av din ytterdörr och vaxar dörren med dörrvax minst två gånger varje år. Detta förlänger livslängden på ytterdörren och gör dörren riktigt snygg.

Du har kromdetaljer på dörrens lås och tryck samt på regnskyddets undersida. Alla kromdetaljerna rostar vid vårt havsnära läge och behöver behandlas varje år med kromglans eller motsvarande för att inte rosta och bli fula. Se även den nedladdningsbara filen.

Föreningen tillhandahåller i år även dörrvax och kromglans.

 


Till nyhetslistan