Fogning av balkonger

04 augusti 2021 Peab har meddelat att arbetet med fogning av punkthusens balkonger startar måndagen den 16 augusti och beräknas pågå i fem arbetsdagar. Arbetet är väderberoende.

Detta arbete startar måndag den 16 augusti. Beräknad tid ca 5 dagar om vädret inte ställer till det. Lift kommer att användas för den utvändiga fogningen.

Fogningen kommer endast att göras under denna vecka och kommer ske både utvändigt och invändigt. Om vädret tillåter kommer balkongerna tätas utvändigt först och därefter kommer tätning att ske invändigt. Ändringar kan ske med kort varsel, om det börjar regna.

Invändigt kommer Peab att göra en fog (där det inte är lagt någon) på golvet mot inglasnings plåt i samtliga balkonger. För att underlätta arbetet måste det vara fri tillgång till lägenheten och fri passage till plåten. Blommor, möbler, matta (viks upp) skall flyttas mot mitten på balkongen.

Sätt låset i serviceläge, om ni inte är hemma. Detta arbete är en del av Peabs garantiåtagande och detta arbete hanteras endast av Peab. Föreningen kan inte besvara några frågor och inte påverka arbetet eller ombesörja tidsbokningar.

För tillfället är det svårt för Peab att säga exakt när detta arbete skall göras i respektive lägenhet, men tanken är att detta också görs under vecka 33, men vädret kan ställa till det.


Till nyhetslistan