Agneläget maj 2024

Ventilation

Vi har haft en hel del otur med våra fläktar i ventilationssystemet och det är viktigt att ni omedelbert tar kontakt med någon i styrelsen så snart ni märker att något är fel. Om en fläkt stannar står ventilationssystemet still och det kan orsaka kostsamma skador på ventilationsrör och fastigheten. I de flesta hus finns en display, ta för vana att trycka igång den en gång i månaden för att se om det finns några felmeddelanden. 

Övrigt

Styrelsen vill påminna om att gräsklippningssäsongen drar igång. Om den vecka du fått tilldelad på skötselschemat inte passar behöver du byta med någon.Det bor många barn i vårt område och i områdena närmast oss därför vill vi uppmärksamma er på att se till så att inga farliga tunga och vassa föremål som skulle kunna användas som tillhygge finns lätttillgängliga. Lås gärna in sådant i förråd eller garage.

Garantibesiktning målning

Den 17 maj ca klockan 15:00 kommer Linda Qvist tillsammans med en representant från Miljönären titta på målningen av de ljusgrå och röda husen. Vi har upptäckt blåsor i färgen på ett av garagen och tagit kontakt med de som utfört målningen för att titta på det. Om ni sett något konstigt på era hus som de behöver titta extra på kan ni meddela det till Linda. OBS! gäller enbart ljusgrå och röda hus.

Agneläget framöver

Framöver kommer Agneläget att finnas på hemsidan och som anslag vid soprummet. Det kommer att skickas ut ett meddelande från styrelsen när det finns något nytt att ta del av så det är viktigt att du loggar in på mitt HSB och fyller i dina kontaktuppgifter samt att du vill ha notiser när det kommer uppdateringar. Vi finns också på Facebook som sluten grupp, "Agneläget, HSB brf Agne"

Hemsida och Facebook

Hemsida: www.hsb.se/malardalarna/brf/agne

Facebook: Agneläget, HSB brf Agne

Viktiga datum

  • 17 maj ca 15:00 garantibesiktning av målning röda och ljusgrå hus.
  • 19 maj städdag klockan 10:00-ca 14:00
  • 24 maj statusbesiktning 8:30-15:00
  • 11 juni föreningsstämma i lekparken klockan 18:00-ca 18:30