Juni 2024

I går (11/6 2024) hölls föreningens årsstämma. Och efter stämman ser sammansättningen av styrelsen ut såhär:
  • Linda Qvist (omval 1 år), ordförande
  • Eva Lindkvist (omval 2 år), vice ordförande
  • Mikaela Stenström, sekreterare
  • Jenny Lindström (omval 2 år) ledamot
  • Mikael Björklund, ledamot
  • Annelie Söderberg och Hanna Thomér (omval 1 år) suppleanter

Vid stämman togs också beslut att valberedningen ska bestå av två personer, Felix Alsén valdes till valberedningens ordförande och det saknades deltagare på mötet för att kunna utse ytterligare en ledamot till valberedningen. Detta innebär att vi kommer behöva ha en kort extrastämma till hösten för att göra ett val på den vakanta platsen. Hör av dig till styrelsen om du kan tänka dig att ställa upp som valberedare inför nästa ordinarie stämma som är om ca ett år.

Statuskontroll

Nu är alla statuskontroller genomförda och det åligger alla bostadsrättshavare att åtgärde de brister som upptäckts och som är bostadsrättshavarens ansvar. I några hus är det aktuellt med åtgärder som föreningen är ansvariga för vi återkommer till berörda.

Protokoll för varje lägenhet ska undertecknas och detta görs hemma hos Linda Qvist på nr 36 (gå runt till baksidan) söndag 16/6, onsdag 19/6 samt torsdag 20/6 klockan 18:00-19:00. När protokollet är signerat får ni en kopia samt ett brev med instruktioner. Föreningen planerar att boka in en kontroll av åtgärderna om ca 3 månader vi återkommer med mer information kring detta. 

Olja balkonger på de mörkgrå husen

Balkonggolven på de mörkgrå husen behöver oljas, det kommer finnas olja tillgänglig i förrådet vid lekparken. OBS! oljan får endast användas till balkonggolven och de penslar som används måste rengöras och läggas tillbaka i förrådet.

Växtlighet

Det växer så det knakar just nu och vi behöver se till att växter och träd inte ligger direkt mot fasader och tak, var och en ansvarar för det som växer på sin egen tomt. Ta en titt och se ifall något behöver åtgärdas.

Trevlig sommar

Styrelsen vill önska er alla en trevlig sommar.