Medlemsinformation Juni 2022

19 juni 2022
Medlemsinformation från styrelsen juni 2022.
 
Elavtal
 
Nytt elavtal innebär en höjning från 1,25:- till 3,75:-/kWh.
 
Ny TV-box och ny router
 
På årsstämman fick Marcus Moberg uppgiften att kolla upp vad som gällde med att kunna använda flera tv-boxar (tvillingabonnemang). Enligt Telia så gjordes dessa tjänster om vid årsskiftet 20/21 och ingick inte längre i grundpaketet. Ett annat problem många har är att täckningen på WiFi är bristande dels p.g.a. gamla routrar och dels för att routrarna är placerade i ett plåtskåp (teknikskåp) och skärmas delvis av.
 
Styrelsen och Telia har nu tecknat ett nytt avtal för att avhjälpa problemen och framtidssäkra vår IT-användning. Detta innebär att vi kommer få en bredbandshastighet på 250/250Mbit (nuvarande är 100/100) och nya routrar. Nya moderna TV-boxar som kan gömmas i en tv-möbel. En per lägenhet.
 
Ett tvillingabonnemang per bostad ingår. Har man beställt ett större tv-paket än grundutbudet måste man tyvärr betala för att nyttja dubbla tv-boxar. Man måste inte byta sin utrustning om man inte vill krångla men då kommer man kanske inte märka av uppgraderingen av hastigheten.
 
Allt detta kommer inte kosta mer än 12: - mer per lägenhet per månad. Installationen kan ta upp till 8 veckor (något mer om vi behöver en tekniker som hjälper oss installera).
 
Har du några frågor så ställ dom gärna till Marcus på föreningens Facebooksida om du är medlem där, annars kontakta Marcus direkt. Han försöker då svara. Vet han inte svaret så sammanställer han frågorna till vår kontaktperson på Telia och återkommer med svar.
 
Kom även ihåg!
 
Föreningens 15-års-JUBILEUM fredag 9 september.
 
Till hösten är det 15 år sedan vår förening bildades. Det måste vi naturligtvis fira. Reservera kvällen redan nu!
 
Det kommer att bjudas på både mat och underhållning. Mer information kommer när det närmar sig.
 
/ Styrelsen
  • juni 2022.jpg
    juni 2022.jpg

Till nyhetslistan