Lillåpark Open

04 oktober 2017
Vinnande lag

 

BFR Lillåpark Open 2017

 

Lillåpark Open i golf 2017 i spelades på Kårsta GK söndagen den 17:e september i bra väder och på en bana i gott skick, om än något fuktig efter en del regnande tidigare. Totalt deltog 10 medlemmar i BFR Lillåpark i den första av den årligen återkommande tävlingen. Deltagarna i årets tävling beslutade enhälligt att BFR LillåPark Open i golf ska spelas 3:e söndagen i september.

Segrade i damklassen gjorde Ulla Gustafsson på 32 poäng tätt följd av Margareta Moll på 31 poäng. Mycket tätt efter på leaderborden kunde man se Pia Nilsson och Kerstin Karlsson.

Segrade i herrklassen gjorde Magnus Nilsson på 33 poäng. Han vann på lägre handicap över Per Lövfors som även han hade 33 poäng. Övriga manliga deltagare var Börje Larsson, Lennart Eriksson, Tord Hellmark och Åke Petersson.

I lagtävlingen lyckades bollen med Ulla, Margareta, Per och Lennart  samla flest poäng även om marginalen till övrig bollar var hårfin.

Prisutdelning förrättades i vår gemensamhetslokal under gemytlig samvaro och med mycket god förtäring. Stort tack riktas till alla våra sponsorer som dukat upp ett mycket fint prisbord.

 

 

 

 

Bilder från Lillåpark Open 2017
  • Samtliga startande
    Samtliga startande

Till nyhetslistan