Nyhetsbrev augusti 2018

02 september 2018 Gruppavtal samt Jubileum m m

En lång och het sommar är över. Styrelsen har nu haft sitt första möte för hösten. Vi kan konstatera att det är mycket som händer just nu.

Gruppavtal med Comhem

Den 1 oktober får vi ett nytt avtal med Comhem för uppkoppling via bredband. Vi har ju sedan tidigare avtal med dem för TV, och detta kommer att fortsätta. Vi tecknar nu ett gruppavtal för bredband, och uppgraderar nu till 250 MB. Du måste dock själv kontakta Comhem (tel: 0775 - 171720) och meddela att du vill ansluta till Norrängens gruppavtal. Detta innebär sänkta kostnader för medlemmarna. Vi får dels ett lägre pris för bredband, dels kommer föreningen att stå för kostnaderna. Se bifogad information.

Vi undersöker samtidigt möjligheterna att på längre sikt ansluta till fiber.

 Radon

Saneringsarbetet fortsätter i de fem lägenheter som låg över gränsvärdena. Saneringsfirman kommer under september att vidta åtgärder för dessa. Därefter sker en ny kontrollmätning. Vi återkommer med ytterligare information.

 Växter som växer

 Under sommaren har en del buskar och träd växt väldigt. Om du har grenar som sträcker sig ut över uppfartsvägar eller in i grannens trädgård – var snäll och ansa dem. Vi vill också påminna om att hålla husväggarna fria från grenar och blad. Om växter blir alltför skrymmande kan föreningen tvingas att ta ner dem.

 Om- och tillbyggnad

 Var snäll och kontakta alltid styrelsen innan du bygger om eller bygger till. Det gäller både inomhus och utomhus.

 Jubileum

Lördagen den 22 september kommer vi att fira att föreningen fyller 70 år. Vi börjar klockan 15.00 och har Öppet Hus till framåt kvällen. Boka in datum. Vi återkommer med detaljer.

Bästa hälsningar!/Styrelsen