Nyhetsbrev augusti 2022

23 augusti 2022

Brf Norrängen

Augusti 2022

Hej!

Vi hoppas att du har haft en fin sommar och att den inte är över ännu. Passa på att njut av skörden och grönskan från träd, buskar och land.

Växtlighet

Det växer väldigt mycket på våra tomter och det är ju vackert och trivsamt. Föreningen har haft en regel tidigare att växtlighet inte ska överstiga 2,5 meter. Styrelsen har beslutat att upphäva denna regel eftersom den vare sig är möjlig att efterleva och följa upp. Det är viktigt att träd och buskar inte hindrar passagen på uppfartsvägar och att den inte skadar t ex husfasader och stuprännor. Tänk också på att dina grannar kanske inte vill bli skuggade av dina växter, så prata med varandra.

Information

Du vet väl att förutom den information som går ut i våra nyhetsbrev så kan du söka information på hsb.se och på föreningens hemsida (adress nedan)? På hsb.se loggar du in med t ex mobilt bankid och hittar såväl information om ditt medlemskap, din lägenhet som allmän information såsom stadgar och protokoll från årsmötet. På föreningens hemsida hittar du förutom stadgar och årsmötesprotokoll även alla nyhetsbrev och annan viktig information om föreningen (Lite information om Bostadsrättsföreningen Norrängen) Det senare är INTE våra stadgar utan förhållningssätt och viktig information som vår styrelse har tagit fram. Både årsmötesprotokollet och Lite information om Bostadsrättsföreningen Norrängen hittar du utskrivna på anslagstavlan vid tvättstugan. Om du vill ha ett eget exemplar av någon av dessa och inte själv har möjlighet att skriva ut det, så hör av dig till någon i styrelsen.

Odlingslotter

Det finns ju möjlighet att odla grönsaker och blommor på odlingslotter på vårt område. Just nu pågår skörden. Det kan vara läge att fundera på om du vill behålla din odlingslott även nästa år, eller kanske släppa den till någon annan. Hör av dig till Karin Saverman, 27C, tfn 0736494918, som administrerar kön. Regler för odlingslotterna hittar du på föreningens hemsida.

Elbilar

Vi har fått bekräftelse att vår ansökan om bidrag har mottagits av Naturvårdverket. Så fort vi får ett positivt besked drar vi igång med installation och återkommer med mer information.

Vi önskar en riktig skön sensommar!

Styrelsen