Nyhetsbrev januari 2022

27 januari 2022 Brf Norrängen

Hej!

Nu är det nya året här. Vi hoppas att du haft det bra över helgerna. Det är ju många som är sjuka just nu, så det är extra viktigt att både hålla avstånd och följa myndigheternas rekommendationer i övrigt.

Extrastämma

Den extrastämma som vi planerat till januari har vi, som du säkert märkt, varit tvungna att ställa in pga. smittläget. Vi återkommer med kallelse till en ordinarie stämma senare i vår. Det innebär att vi till dess får klara oss utan valberedning. Vi hoppas kunna lösa detta på mötet, men vi önskar redan nu att du funderar på om du skulle kunna ställa upp som valberedning till nästa år. Du får givetvis stöd från styrelsen, men det är viktigt att valberedningen kan agera självständigt.

Laddstolpar

Vi hade tänkt prata om laddstolpar på extrastämman. Det blev inte möjligt att göra detta, men vi fortsätter att utreda frågan och hoppas kunna ta fram ett förslag till det ordinarie mötet.

Puben

Efter renoveringen av Pannrummet verkar det som om Puben i källaren inte längre används. Ett förslag är att göra om detta utrymme till förråd. Det finns pengar avsatta i budget för detta. Även denna fråga kommer vi att ta upp på stämman.

Hyra av Pannrummet

Det har kommit frågor angående vad som gäller vid uthyrning av Pannrummet. Lokalen hyrs ut 24 timmar åt gången, från kl. 12.00 till kl. 12.00. Priset är 100 kr per påbörjat dygn. Det går givetvis att disponera lokalen under kortare perioder, men den hyrs inte ut per timme. För att hyra lokalen, prata med Ewa Silfverberg, 25G, 0767 601488.

Bastun

Aggregatet till bastun i källaren under tvättstugan har varit trasigt. Ett nytt aggregat kommer att installeras snarast.

Soprummet

Vi måste åter vädja till alla medlemmar att hålla ordning i soprummet. Lämna inga sopor utanför behållarna. Det kan leda till allvarliga olyckor om t ex glas krossas. Sopor som står utanför behållarna hämtas inte av sophämtarna. Om behållaren är full får du antingen ta hem dina sopor och återvända senare, eller ta dem till återvinningsstationen vid Coop på Höglundagatan.

Nycklar

Enligt det nya avtalet om nycklar som vi tecknat med låsfirman Certego ska den som flyttar lämna tillbaks nycklarna till Certego. F.d. medlem lämnar där och de kontrollerar så att alla nycklar är med. Är de inte det så får f.d. medlem betala för låsbyte. Sen hämtar ny medlem nycklar hos Certego och de uppdaterar i sitt register.

Kontaktuppgifter till Certego är:

019-10 54 10

E-post info.orebro@certego.se

Adress: Elementvägen 12, 702 27 Örebro                                                               

 

Vi önskar en god fortsättning, och att vi alla hjälps åt att hålla i, hålla ut, hålla avstånd och hålla modet uppe!

 Styrelsen