Nyhetsbrev juli 2021

02 juli 2021 Brf Norrängen

Hej!

Vi hoppas du har tid och möjlighet att njuta av sommaren, grönskan och våra fina trädgårdar.

Tillträde till uppfarter

Uppfarterna till våra hus är vår gemensamma angelägenhet, och det är viktigt att dessa inte blockeras. Vårt område byggdes ju innan bilsamhället och är inte riktigt anpassat efter dagens behov, vi måste därför tänka extra noga på hur vi använder marken. Om du behöver stanna t ex för att lasta i eller ur en bil, gör detta så snabbt som möjligt så att alla kan få tillgång till vägen. Se till att inte parkera vid ingången till uppfarterna. Tänk alltid på att utryckningsfordon måste kunna nå alla lägenheter, även samlingslokaler och lekplatsen. Uppfarten mellan 21 och 23 är allmän uppfart och används av kommunens miljöbilar, det är därför extra viktigt att inte lämna din bil på eller framför denna. Om denna uppfart är blockerad kommer miljöbilen att vända, och soporna töms inte.

Måsskrämmor

Häckningssäsongen för måsar är nu över, och vi har bett Anticimex att stänga ner skrämmorna. En utvärdering av denna insats kommer att göras till hösten.

Växter på fasader

Just nu växer det kraftigt i våra trädgårdar. Var snäll och se till att buskar och träd inte orsakar skada på husfasaden.

God fortsättning på sommaren!

 

Styrelsen