Nyhetsbrev maj 2018 2

02 september 2018 GDPR och Jubileum m m

GDPR

I dagarna träder nya lagar som reglerar lagring av personuppgifter i kraft i hela EU. När det gäller de uppgifter som vår förening hanterar är det HSB Mälardalen som är huvudförvaltare. Du kan läsa mer om detta på deras hemsida, och det är till dem du vänder dig vid frågor. När det gäller gamla uppgifter inleds en utrensning enligt gällande arkivregler.

Ombyggnation

Innan du inleder någon till- eller ombyggnation, oavsett om det gäller inomhus, i uterum eller på uteplatser måste du stämma av detta med styrelsen.

Radon

Efter avstämning med saneringsfirman kommer justeringar i ventilationen av de lägenheter som hade höga radonvärden att ske efter sommaren. Därefter kommer nya mätningar att genomföras. Kom ihåg att rengöra ventiler regelbundet!

Redskap

De redskap som finns till utlåning i boden vid garagen är vår gemensamma egendom. Lämna tillbaks det du lånat så snart du är klar, din granne kanske väntar på just det du lånat.

Jubileum

Styrelsen har ett förslag angående vårt 70-årsfirande. Vi tänker oss en familjedag en eftermiddag efter sommaren. Vill du vara med och fixa? Har du idéer? Hör av dig!

Tack! Till dig som deltog vid städdagen i lördags!