Nyhetsbrev maj 2022

20 maj 2022 Brf Norrängen

Hej!

Tack till alla som hjälpte till vid städningen den sjunde maj. Det är alltid roligt när vi kan träffas och göra saker tillsammans som stärker gemenskapen och gör det fint i vår utemiljö.

Inför sommaren

Nu närmar sig sommaren och många jobbar i trädgårdarna.  Fler vill ha tillgång till redskapen i redskapsboden. Kom därför ihåg att ställa tillbaka redskap, skottkärror, stegar m m så fort du är klar.

Föreningen har köpt in en ny trimmer. Den kommer att förvaras i redskapsboden. Den ska borstas ren, får inte rengöras med vatten!

Behöver du flytta stenar och andra tyngre föremål, använd ett spett, inte grepar (de håller inte för den typen av jobb). Om ett redskap är trasigt, var snäll och meddela vicevärd om detta.

Våra redskap är avsedda att användas av medlemmar och inom föreningens gränser. Låna inte ut dem, eller ta med till en annan plats.

Många vill hänga ut tvätt när vädret äntligen tillåter detta. Klädnyporna i tvättstugan ska bara användas i torkrummet, den som hänger ut tvätt får använda egna klädnypor.

Felanmälan

Vid fel eller behov av reparation ska du kontakta HSB. Det gör du enklast genom att maila 07felanmalan@hsb.se eller genom servicetelefon 010-303 27 00.

Renovering och reparation

Var snäll och stäm av med styrelsen innan du inleder någon större reparation eller renovering i eller utanför din lägenhet.

Stämman

Vi ses väl på årsstämman den 1 juni, kl. 18.00? Välkomna!

Hälsningar

Styrelsen