Nyhetsbrev nov 2021

09 november 2021 Brf Norrängen

Städdag

Stort tack till alla er som hjälpte till vid städdagen i lördags! Det blev fint både ute och inne. Nu står alla böcker i biblioteket i bokstavsordning, vilket gör det lättare om du letar efter en speciell bok. Det är jättebra om du som ställer in böcker kan bevara denna ordning!

Samlingsrummet Pannrummet

Äntligen fick vi inviga det renoverade samlingsrummet. Det var många som tyckte att det blivit väldigt mycket bättre. Nu finns det diskmaskin och mer utrymme i köket. Allt porslin och alla glas finns i skåp och lådor i samlingsrummet. Det innebär att föreningen kan gå ifrån att använda engångsmaterial. Därför står det en IKEA-kasse i hallen utanför samlingsrummet som innehåller engångstallrikar, muggar etc. Där kan du ta vad du vill ha, innan det skänks till välgörenhet.

Extra stämma

Styrelsen kommer att kalla till en extra stämma den 2 december. En officiell kallelse med dagordning kommer ut senare denna månad.

Vi behöver utse en valberedning som kan arbeta med att ta fram ett förslag till styrelsen till årsstämman 2022.

Vi behöver också diskutera vad vi ska göra med Puben, samlingslokalen i källaren som nästan aldrig används.

Vi behöver också diskutera om vi ska installera laddstoplar för el-bil. Detta var en motion från medlem för något år sedan och blir mer och mer aktuellt. Vi bifogar en enkät som vi önskar att du besvarar snarast senast den 9 november så att vi kan få ett underlag till mötet.

Välkomna!