Information från styrelsen - augusti 2022

24 augusti 2022 Månadens nyheter: Persiljans 40-årsfirande, dörrar och lås, lekplatserna, parkering av fordon, expeditionstider och kontaktuppgifter till föreningens förvaltare.

Persiljans 40-årsfirande; Först vill vi från styrelsen rikta ett stort tack till de medlemmar som ansvarade för att organisera gårdarnas eget firande. Vi vill även säga tack till alla medlemmar som på något sätt deltog i firandet och gjorde Persiljans 40-årsjubileum till en minnesvärd kväll. Tack! 😊 

Dörrar och lås; Denna vecka (v. 34) påbörjar Byggnor besiktningen av samtliga dörrar och kommer då att kontrollera att tätningslisterna är okej och att den s.k. tryckespinnen som sitter mellan handtagen är i rätt storlek. 

OBS! Alla fel på dörrar och/eller lås ska anmälas till förvaltaren.
Telefon: 010-303 28 44 alternativt e-post: sofie.widlund@hsb.se  

Lekplatserna; Nästa vecka (v. 35) kommer sanden i sandlådorna att fräsas och lekredskapen att rengöras av Gällersta mark & skötselarbeten i Örebro (GMS). 

Parkering av fordon; Som föreningen tidigare informerat om ska du enligt de regler som gäller i brf Persiljan hyra en p-plats eller garage till din bil och/eller motorcykel, vilket även gäller om du frekvent kör hem i firmabil. Väljer du att inte hyra p-plats eller garage så är det parkering på gatan som gäller då gästparkeringarna är avsedda för just gäster. Det är okej att stå på gästparkeringarna kortare stunder men inte över natten eller på helger.

Kontakta Robert Malm (telefon: 072-740 00 78 eller e-post: styrelsen@brfpersiljan.se) om du vill hyra p-plats/garage av föreningen.

Expeditionstider hösten 2022; Expeditionen på Mejramvägen 64 håller öppet följande måndagar kl. 17.00-18.00:

  • 5 september
  • 3 oktober
  • 7 november
  • 5 december

Kontaktuppgifter till föreningens förvaltare;
Sofie Widlund
Telefon: 010-303 28 44
Telefontid måndag-fredag kl. 08.00-10.00
E-post: sofie.widlund@hsb.se eller 07forvaltare@hsb.se
Den sista e-postadressen är en funktionsbrevlåda som öppnas varje dag.