Information från styrelsen april 2024

01 maj 2024 Om- och tillbyggnad utomhus, felanmälan gräsklippare, årsstämma

Om- och tillbyggnad utomhus; Den här tiden på året är det ofta många som funderar på att göra om- eller tillbyggnader utomhus. För att göra dessa byggnationer krävs ett godkännande från styrelsen. Du fyller i blanketten Ansökan om tillstånd för ändring i lägenheten och bifogar en detaljerad beskrivning av de planerade byggnationerna inklusive ritningar/skisser, produktbeskrivningar och eventuellt bygglov. Den ifyllda ansökan skickas sedan till föreningens förvaltare, som på delegation kan godkänna de flesta byggnationer. Innan du lämnar in ansökan bör du också prata med dina närmast berörda grannar. 

Blanketten finns på föreningen hemsida Underhåll och skötsel/Byggnationer och renoveringar eller så hör du av dig till föreningens förvaltare och ber att få blanketten hemskickad. När byggnationen är klar ska ett avtal upprättas mellan dig och föreningen som bland annat reglerar underhållet av byggnationen. 

Rutin för felanmälan av gräsklippare; Det är snart dags att börja klippa gräset och styrelsen vill därför påminna om vad som gäller om det blir fel på gårdens gräsklippare. 

Vid problem ska du:

  • I första hand skicka ett mejl till styrelsen via e-postadressen styrelsen@brfpersiljan.se
  • I andra hand vänder du dig till Anders Cederström, gård 10, via e-post andersceder@hotmail.com eller mobil 072-016 61 41 
  • I tredje hand vänder du dig till gårdens styrelserepresentant, kontaktuppgifter finns på föreningens hemsida och på anslagstavlan i tvättstugan

Du hittar även denna information på föreningens hemsida; Felanmälan/Gräsklippare.

 

Årsstämma 2024; Den ordinarie årsstämman 2024 kommer att hållas tisdag 21 maj, kl. 19.00, i kvartersgården på gård 8, Mejramvägen 64.