Information från styrelsen juni 2018

24 juni 2018 Information från styrelsen juni 2018

Information från styrelsen

Föreningen ska bl.a. måla garage, förråd och kvartersgårdar under sommaren. Det är Sandå måleri som kommer att utföra arbetet och de planerar att börja vecka 26.
Information om när målarna kommer till respektive gård kommer att anslås på anslagstavlorna vid soprummen. Dessutom kommer målarna att avisera de bostadsrättshavare som behöver göra plats vid förråden för att målarna ska komma åt att måla.

OBS! Det är du som bostadsrättshavare som ansvarar för att förråden i anslutning till din lägenhet är tillgängliga för målning. Det gäller såväl växtlighet som behöver klippas ner och annat som är uppsatt på väggarna.

GDPR

Även för bostadsrättsföreningar innebär EU:s nya dataskyddsförordning en del nya rutiner. Den mesta hanteringen av personuppgifter inom föreningen görs av HSB Mälardalen som vi har avtal med både när det gäller fastighetsskötsel och administration. Vårt ansvar där är att teckna ett personuppgiftsbiträdesavtal, vilket vi har gjort. Övrig hantering av personuppgifter, digitalt och i pappersform, håller vi på att se över. Se mer information på nästa sida.

Regler för balkong och uteplatser.

Styrelsen har tagit fram ett regelverk för skötsel av balkonger och uteplatser som kommer att delas ut till samtliga inom kort.