Information från styrelsen november 2020

25 november 2020

·      Månadsavgift 2021; Avgiften blir oförändrad 2021. Även hyror på garage och p-platser blir oförändrad nästa år. Styrelsen bedömer att årsavgiften kommer att ligga oförändrad de närmaste åren om inget oförutsett händer.

·      Avgiftsfri månad; Utifrån föreningens goda ekonomi har styrelsen bedömt att det finns utrymme för en avgiftsfri månad under 2021. Det är framförallt de senaste årens låga räntenivåer som möjliggör detta. Styrelsen har i samband med beslut om budget 2021 även beslutat om att juli månad 2021 blir avgiftsfri. Garage och parkeringsplatser betalas dock som vanligt.

 

·      Installationen av spiskåpor och rumsgivare; På grund av de skärpta regionala restriktionerna mot Corona utför HSB tills vidare bara akuta arbeten i lägenheter. Därför är installationerna framflyttade på obestämd tid. Vi återkommer när vi vet mera.

 

·      Laddboxarna; Arbetena flyter på bra och kommer att vara klara i slutet av november. Från och med januari 2021 kommer det att vara möjligt att hyra en laddplats för elbil. Mera information kommer i december. 

·      Brandsäkerhet; Information om brandsäkerhet hittar du under menyn Brandsäkerhet i Persiljan, eller klicka på länken (till brandsäkerhet i Persilajn ).
Så här i advents- och jultider vill vi uppmana alla att vara försiktiga med de levande ljusen samt kontrollera brandvarnare och vid behov byta batteri.