Information från styrelsen september 2021

16 september 2021

Info från Tele2 om förändring i TV-utbudet; Tele2 har informerat föreningen om att TV6 kommer att utgå i ”Fri-tv-utbudet” under hösten. I nuläget är det dock oklart när.

Gårdsstädningar, medlemsmöte och gårdsmöten; Då läget runt pandemin fortfarande är osäkert och utifrån att vi fortfarande efter 29/9 ska hålla distans rekommenderar styrelsen att höststädningarna precis som i våras genomförs individuellt. Listor med uppgifter som ska utföras sätts upp på lämplig plats. Du skriver sedan upp dig på den uppgift du vill utföra och bockar sedan av på listan när du är klar. Administrationen av detta sker som vanligt av gårdskommitté/gårdsombud. Kom ihåg att ange ett datum när allt skall vara klart.

Styrelsen har även beslutat att ställa in höstens medlemsmöte och rekommenderar att även höstens gårdsmöten ställs in. Har du en fråga som du vill ta upp vänder du dig till styrelserepresentant eller till föreningens förvaltare.

Styrelsen hoppas att vi till våren kan återgå till att kunna samlas igen till gårdsmöten och gårdsstädningar där vi gemensamt tar oss an frågor och uppgifter runt vårt boende.