Digital tvättstugebokning

12 oktober 2023 Nu är det nya systemet för digital tvättstugebokning driftsatt, det betyder att du kan boka tvättid online!

Det går givetvis utmärkt att fortsätta boka tvättid via bokningstavlorna vid tvättstugorna, men har du tillgång till internet kan du numera bekvämt boka din tvättid online.

Den digitala tvättstugebokningen når du via den här länken. Har du en iPhone kan du även boka tvättid via appen "Electrolux Professional Vision". 

Ditt användarnamn är din lägenhets objektsnummer. Bor du i lägenhet 0 är det 0 som är ditt användarnamn, bor du i lägenhet 150 är det 150 som är ditt användarnamn.

Ditt lösenord är satt till 1234. Vi rekommenderar dig att byta lösenord snarast möjligt.

När du har loggat in går du till fliken ”Inställningar” för att lägga till e-post och mobilnummer. Under samma flik byter du även lösenord.

Har du frågor om hur du loggar in eller problem med att dina inloggningsuppgifter inte fungerar kan du kontakta förvaltningen.

Eftersom vi saknar mejladresser till samtliga lägenheter har vi även valt att gå ut med informationen via brev. Breven trillar in hos respektive bostadsrättshavare under vecka 42. 

Med vänlig hälsning
Förvaltningen
idogheten.forvaltningmalmo@hsb.se