Sommarträff söndag 21 maj

17 maj 2023 Söndag den 21 maj kommer några styrelsemedlemmar anordna en sommarträff med musik och vernissage, träffens mål är att du ska börja sommaren med att lära känna din granne! Här nedan kan du läsa mer om träffen och kontakta medlemmarna som anordnar den.

Vill du vara med i vårt studieprojekt?

För att vi ska öppna för samtal och möten med varandra på ett lättsamt sätt! Lär dig något nytt om den som bor närmast dig, tala om något för hen som hen inte hört förut! Berätta något om dig själv, något du gjort eller hade velat göra, ett roligt minne, en särskild händelse, om föreningen, om ett föremål du har, eller har haft, ”stort eller smått”, ”viktigt - oviktigt” - du bestämmer själv!

Det ska rymmas inom max ett A3 format (stående eller liggande). Skriv en kort text, tydlig och lättläst, på datorn eller för hand. Skriv namn och vilken trappuppgång du bor i, bifoga en bild eller ett föremål.

OBS! Vi tänkte låta bidragen hänga uppe några dagar följande vecka så att så många som möjligt får se, så om du inte vill lämna ditt/ett föremål lämna en bild istället.

Söndagen 21/5 hänger vi tillsammans upp respektive bidrag i "din" trappa fr o m kl.13 och har sedan ett litet VERNISSAGE kl.14-16. Då bjuder vi på fika och alkoholfritt bubbel och coverbandet PHUL kommer och spelar!!!

Varmt välkommen, hoppas du vill vara med! 

På initiativ av 
Ali Alabdallah & Marie Bjurén

Frågor? Kontakta då:
Ali 0700-977137
Marie 0704-825260

OBS! För att underlätta att ta kontakt grannar emellan: Anmäl dig gärna till vår nya Facebook-grupp: "Brf Idogheten". En grupp endast för Idoghetens medlemmar där vi lättare kan ordna med fikaträffar, promenader, byta grejor, tipsa om skojiga saker som händer...