Uthyrning av lokal på Nobelvägen 101

08 juli 2024 Nu har vi en ledig lokal på Nobelvägen 101 hos HSB Bostadsrättsförening Odlaren i Malmö.
Hyresvärd HSB Bostadsrättsförening Odlaren i Malmö
Adress Nobelvägen 101, 214 33 Malmö 
Upplåtelseform Hyresrätt
Upplåtelsetid Från september 2024 och framåt
Lokalverksamhet Butik och/eller kontor
Yta markplan (plan 1) 259 kvm 
Yta källarplan (plan 0) 256 kvm
Yta total (plan 1 + 0) 515 kvm
Hyra markplan (plan 1) 300 000 kr/år
Hyra källarplan (plan 0) Förhandlingsfråga
Hyra total (plan 1 + 0) Förhandlingsfråga
Fastighetsskatteklausul Ersättning erläggs enligt särskild överenskommelse


Brf Odlaren är en 130 hushåll stor förening med stark framåtanda och vilja att göra närområdet till en riktigt härlig plats att leva, bo och arbeta på. Lokalen har tidigare nyttjats som butik och kontor, mot bakgrund av det ingår inga tillstånd för andra verksamheter. Har du en annan typ av verksamhet ber vi dig att själv undersöka tillståndsmöjligheterna.

Vår föregående hyresgäst stannade i lokalen i över 30 år - nu söker vi dig som vill fortsätta hålla Nobelvägen levande. Det är viktigt för oss att du bedriver kundorienterad affärsverksamhet med öppettider dagtid i hela eller delar av lokalen, gärna även på helgerna. I första hand prioriterar vi spekulanter som vill nyttja lokalen i sin helhet men vi är öppna för samtal. 

Lokalen har fönsterpartier längs hela fasaden och ligger i vinkel mot söder respektive väster. Markplan är huvudsakligen öppna kvadrat och en våning ner finner du källarplanet i fint skick, där hittar du bland annat ett stort personalkök. Lokalen ligger utmed det nybyggda cykelstråk som förbinder Värnhem med Dalaplan. Ringlinjen (buss nummer 3) stannar precis utanför och ett stenkast bort finns hållplats för både buss nummer 5 och 32. Längs gatan finns parkeringsfickor med lastzon 07–12 därefter 30 minuter parkering med P-skiva. I området finns också gott om parkering dagtid med taxa D (10 kr i timmen). 

Nobelvägen är en av Malmös livliga gator med hög genomströmning från morgon till kväll. Här blir du granne med verksamheter som Coop, Skivesset, Sorgenfri Vårdcentral, Family Pub och Rex, Galleri Gordon och Mido Livs, Studio 234 Plus och AVA Vinbar. Östra Sorgenfri är en stadsdel som genomgår ett generationsskifte. Här är husen byggda under 40 och 50-talet och de som flyttar in är i stor utsträckning unga vuxna.

Finner du lokalen av intresse får du gärna kontakta oss, så tar vi det därifrån. Eftersom det är semestertider ber vi dig att under följande datum vända dig till:

1 juli – 16 juli: HSB Malmö
17 juli – 11 augusti: Styrelsen brf Odlaren
12 augusti – framåt: HSB Malmö

HSB Malmö kontaktar du genom att ringa kundsupporten, som tar emot din förfrågan och lägger ett ärende till ansvarig förvaltare.
Telefon: 010-442 30 00
Mail: info.malmo@hsb.se 

Styrelsen Brf Odlaren
Mail: styrelsen@odlaren.com

  • Bild 1 Brf Odlaren.jpg
    Bild 1 Brf Odlaren.jpg
  • Bild 2 Plan 1.jpg
    Bild 2 Plan 1.jpg
  • Bild 3 Plan 1.jpg
    Bild 3 Plan 1.jpg
  • Bild 4 Plan 1.jpg
    Bild 4 Plan 1.jpg
  • Bild 5 Plan 1.jpg
    Bild 5 Plan 1.jpg
  • Bild 6 Plan 1.jpg
    Bild 6 Plan 1.jpg
  • Bild 7 Plan 0.jpg
    Bild 7 Plan 0.jpg
  • Bild 8 Plan 0.jpg
    Bild 8 Plan 0.jpg
  • Bild 9 Plan 0.jpg
    Bild 9 Plan 0.jpg
  • Bild 10 Plan 0.jpg
    Bild 10 Plan 0.jpg
  • Bild 11 Plan 0.jpg
    Bild 11 Plan 0.jpg

Till nyhetslistan