Avstängning pga saneringsarbeten

31 maj 2018 Vecka 24-26 kommer PEAB att starta förberedelser för saneringsarbetena inför uppförandet av två punkthus. Saneringen av marken görs för att tillåtelse ska ges för byggnation av bostadshus.

Själva saneringsarbetet startar ca vecka 27 och kommer att pågå under sommaren, med två veckors avbrott för semester, preliminärt vecka 30-31. Under hösten avslutas arbetena med terrassering av höjder och ny grässådd i parken. Då kommer även gångbanan längs Bruksallén att färdigställas.

Parken kommer att stängas av enligt bifogad skiss. Arbeten får bedrivas mellan kl 06.00-18.00 på vardagar. Infart och transportväg kommer att ske från Bruksallén.

Tidpunkt för byggstart av punkthusen är inte ännu fastställd

Skötsel av grönytor

Etableringsbesiktning för etapp 1 genomfördes i början av denna vecka och det återstår en del arbete med att få alla gräsytor etablerade och en del plattor utbytta. Därför fortsätter PEAB tills vidare med skötsel och bevattning av era grönytor. Det varma och torra vädret som vi njuter så av har tyvärr inte varit så gynnsamt för växligheten, men PEAB jobbar på med bevattning.

Vi önskar er en trevlig sommar!