Roxen info 3-2023

12 september 2023

MALMÖ 2023-03-06 

Form 

En bild som visar utomhus, himmel, byggnad, gräs

Automatiskt genererad beskrivning 

Nya medlemmar 

Hoppas att ni ska trivas här i Roxen. På hemsidan mitthsb.se kan ni logga in och läsa om ert medlemskap i HSB. Kolla även vår hemsida; www.brfroxen.se 

 

 

 

65 års fest 

Lördagen den 19 augusti klockan 15:00 kommer vi fira att föreningen fyller 65 år. Det kommer vi göra med en grillbuffé och musik i vår trädgård. Se separat utskick. I festkommittén sitter Michael Svensson 7A, Hans Uvelius 7B, Rudiger Weste 3B, Nina Embrin 7A och Linda Sand 7B. 

 

 

 

En bild som visar utomhus, träd, himmel, växt

Automatiskt genererad beskrivning 

 

Yttre miljön  

I arbetet med den yttre miljön så är statusen just nu att vi har skickat ut förfrågningsunderlag till sju olika företag. Vi inväntar deras anbud. I arbetet ingår bland annat byte av garagetak, nybyggnation av två cykelhus och ett miljöhus samt en upprustning av vår trädgård.

 

Renoveringsarbeten 

Renoveringsarbeten får utföras måndag - fredag mellan 08.00 - 20.00 och mellan 10.00 - 17.00 på lördagar. Inga arbeten av denna typ på söndagar och helgdagar. Detta gäller givetvis även att spika upp tavlor på väggarna, samt att bygga ihop möbler. Var vänliga att respektera detta för allas trivsel. Sätt gärna upp en lapp i trappen när ni renoverar, så att era grannar vet om det. 

 

 

 

Förslag på fritidsaktiviteter 

Under förra året så anordnade en av Roxens medlemmar, Nelly Svahn, Yoga i förenings fritidslokal. Vi i styrelsen ser mycket positivt på initiativ och aktiviteter som kan engagera er medlemmar. Hör gärna av er till oss om ni har förslag på aktiviteter. 

 

 

 

 

 

Härliga vårhälsningar 

 

Styrelsen i Brf Roxen